En perfekt kombination,
Visma Advisor och Fortnox 

Importera era kundfakturor från

Visma Advisor till Fortnox

Arbetar ni med er tid och projektuppföljning i Visma Advisor men vill sköta resten i Fortnox? I så fall kan vår tjänst för import av fakturaunderlag underlätta er vardag.

Ladda enkelt upp era fakturaunderlag i Fortnox

Med vår lösning kan ni enkelt ladda upp alla fakturaunderlag direkt till Fortnox. Ni kan även skicka in dem via mail till er unika e-postadress (inbox.kf.123456@arkivplats.se)  

Information ska bara läggas in en gång

Kunder som inte finns i Fortnox kommer automatiskt skapas upp i samband med att fakturaunderlagen laddas upp. Informationen ska bara behöva läggas in en gång. 

R

Populär bland redovisningsbyråer

Arbetar ni med era kunders bokföring digitalt i Fortnox men sköter er egen redovisning Visma Administration? Med vår lösning kan ni nu enkelt byta till samma system som era kunder.

Vi älskar automatisering & redovisning!

Passar perfekt med Fortnox

Techworx hjälper dagens moderna och digitala bolag och redovisningsbyråer med integrationer och automatisering i Fortnox (www.fortnox.se). Totalt har vi ett genomfört ett sjuttiotal integrationsprojekt för att integrera information till eller från Fortnox. 

En redovisningsbyrå

349 kr  per bolag

MÅNAD

1-4 bolag

Prova först, alltid 1 månads öppet köp

Ingen bindningstid

Kom igång direkt

Flera byråer

249 kr  per bolag

MÅNAD

Minst 5 st anslutna byråer

Alltid 1 månads öppet köp

Inga bindningstider

Kom igång direkt

Bara nöjda kunder.

Vi vill bara ha nöjda kunder så därför har vi inga bindningstider eller startkostnader för våra tjänster. Ni får även möjlighet att utvärdera under 30 dagar innan ni bestämmer er.

Som det ska vara :o) 

Kom igång enkelt

Aktivera enkelt eller boka en tid med vår helpdesk så hjälper vi er igång eller svarar på frågor. Ni kan även ringa oss på 090-206 00 10