En perfekt kombination,
au
tomatisk SIE-filsimport och Fortnox 

Automatisk SIE-filsimport

Behöver ni bokföra er försäljning manuellt eller får ni SIE-filer som ska bokföras en och en? I så fall kan vår lösning för automatisk dagskassaimport underlätta er vardag. 

Bokför SIE-filerna direkt från mail

Med vår lösning för automatisk SIE-filsimport kan ni skicka era SIE filer via epost och de kommer bokföras automatiskt i Fortnox. Lösningen fungerar för alla system som kan generera filer i SIE-format. 

Automatiskt direkt från kassan

Om ni har ett kassasystem som kan skicka SIE-filer automatiskt (exempelvis Trivec, Rebnis eller Wave) lägger ni bara in mailadressen direkt i kassan och därmed får ni en helt automatisk lösning.

R

Populär bland redovisningsbyråer

Arbetar ni som redovisningsbyrå eller företagare vet ni att tid är värdefullt. Med vår lösning slipper ni arbetat med att bokföra SIE-filerna manuellt varje dag eller månad. Vi älskar automatisering & redovsning.

Passar perfekt med Fortnox

Techworx hjälper dagens moderna och digitala bolag och redovisningsbyråer med integrationer och automatisering i Fortnox (www.fortnox.se). Totalt har vi ett genomfört ett femtiotal integrationsprojekt för att integrera information till eller från Fortnox. 

BOLAG

129 kr  per bolag

MÅNAD

1-4 bolag

Prova först, alltid 1 månads öppet köp

Ingen bindningstid

Kom igång direkt

Redovisningsbyrå

89 kr  per bolag

MÅNAD

Minst 5 st kopplade kunder

Alltid 1 månads öppet köp

Inga bindningstider

Kom igång direkt

Bara nöjda kunder.

Vi vill bara ha nöjda kunder så därför har vi inga bindningstider eller startkostnader för våra tjänster. Ni får även möjlighet att utvärdera under 30 dagar innan ni bestämmer er.

Som det ska vara :o) 

Kom igång enkelt

Aktivera enkelt eller boka en tid med vår helpdesk så hjälper vi er igång eller svarar på frågor. Ni kan även ringa oss på 090-206 00 10

Mer information

Nedanför hittar ni de vanligaste frågorna och lite mer detaljer kring tjänsten. Har ni några andra funderingar kan ni alltid kontakta oss på helpdesk@techworx.se eller på 090 – 206 00 10

Hur fungerar det?

Vår lösning kommer innebära:

1. Ni eller er kund skickar de SIE-filer som ska bokföras till följande adress inbox.dag.123456@arkivplats.se. 123456 byter ni ut mot Fortnox abonnemangsnummer. Ett tips är att många system och framförallt kassasystem kan automatiskt maila SIE-filerna vid dagens slut. Kontakta er leverantör av kassa för att se om detta även finns för er.

2. Löpande under dagen gör vi kontroller om det inkommit några nya SIE-filer och i så fall bokför vi dem automatiskt.

3. Om ni önskar kommer bokförda SIE-filer kommer att stämplas med datum och tid när de bokfördes samt arkiveras digitalt i Fortnox i mappen “importerade SIE-filer”. 

4. Om en SIE-fil inte kan bokföras meddelas den kontaktmail som ni angivit nedanför med; vilken fil som inte gått att importera samt vilket fel som varit. För att undvika att ni får allt för många mail meddelas ni bara när filen av någon anledning inte går att läsa in.

Prova tjänsten innan jag bestämmer mig

Våra tjänster har alltid en månads prova-på-period med öppet köp. Om ni inte vill fortsätta efter perioden kontaktar ni bara oss.